definitivno potrošio kredite

Navijači Intera pokazali Balotelliju prst dolje

Foto: AFP
Navijači Intera pokazali Balotelliju prst dolje
23.04.2010.
u 17:03
Mario Balotelli, 19-godišnji nogometaš milanskog Intera, potrošio je mnoge, većina će reći i sve kredite u klubu, nakon niza ekscesnih epizoda izazvanih njegovim ponašanjem.
Pogledaj originalni članak

Posljednji veliki gaf napravio je na kraju prve polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj je Inter na San Siru pobijedio Barcelonu 3-1. Na zviždanja domaćih navijača Balotelli je odgovorio bacanjem Interova dresa na pod.

Mnogi su silno osudili taj postupak, iako su neki, poput vlasnika Massima Morattija, izjavili da klub i dalje treba njegove igračke usluge. No, žestoka navijačka skupina s Interova sjevera na svojoj je internetskoj stranici objavila pismo s jasnim sudom.

- Za nas, dragi naš Mario, ti više ne postojiš. Ovo je naše posljednje zbogom. Bacanje dresa je čin koji osuđujemo, kao i napad na sve nas koji trošimo novac i darujemo svoju ljubav ovom klubu - piše u zanimljivijem dijelu obraćanja nogometašu.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mitar
18:29 23.04.2010.

Trebalo bi ga u ajduk e prodati ,ali ima manu jer je crnac,a oni priznaju samo yugo-rasu