ZBOG TUNISA

Navijači BiH na utakmici s Hrvatskom IHF prozvali mafijom!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Navijači BiH
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Navijači BiH
23.01.2015.
u 17:53
Kad pogledamo nekoliko sedmeraca dok se susret lomio, teško je zamjeriti im na mišljenju koje imaju.
Pogledaj originalni članak

Rukometna reprezentacija Tunisa u izravnom dvoboju za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru pobijedila je Bosnu i Hercegovinu 27:24, ali imali su obilatu pomoć portugalskih sudaca, što je izazvalo negativne reakcije usmjerene prema Međunarodnoj rukometnoj federaciji (IHF).

Što misle, pokazali su navijači BiH i u susretu s Hrvatskom, koji nije imao rezultatsku važnost za njihovu reprezentaciju. U rukama su držali jasnu poruku "IHF mafia" i time pokazali što misle.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

A misle da je Tunis bio favoriziran i da je morao proći dalje jer imaju mnogo navijača i prijateljske odnose s Katarom. Možda su u pravu, a možda i u krivu. No kad pogledamo nekoliko sedmeraca dok se susret lomio, teško im je zamjeriti na njihovu stajalištu.

>> Suci su nam uzeli pobjedu iz ruku, ne mogu vjerovati!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
18:59 23.01.2015.

u velikom dijelu odricu je se i vlastiti drzavljani ...................

PE
perfa57
09:08 24.01.2015.

Dubioza kolektiv pjeva: Igrali smo dobro , zajebo nas sudija. Uvijek je netko drugi ktiv.

MA
Maxi73
20:41 23.01.2015.

Kradje nisu nista novo. Navlaci se domacinima ili u ovom slucaju prijateljskim zemljama u svim sportovima: u nogometu, kosarci u rukometu itd. Nista novo.