Svađa s Delijama

Partizanovci nakon smrti splitskog huligana: Ovo je morbidno, još jedna podvala!

20.10.2018.
u 08:46
Nakon što je Firić preminuo, u srbijanskim novinama se pojavila njegova osmrtnica
Pogledaj originalni članak

Ante Firić (27) poginuo je u utorak na autocesti A3 pokraj Ivanić-Grada kada pokušao je pretrčati cestu. Hrvatskoj javnosti najpoznatiji je kao jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali kaos u Beogradu na utakmici Partizana i Crvene zvezde.

Nakon što je Firić preminuo, u srbijanskim novinama se pojavila njegova osmrtnica. No, i to je izazvalo raspravu jer jedna frakcija Partizanovih navijača koja se zove Partizanovci tvrdi da je podmetnuta.

"Svi smo svjedoci još jedne podvale u režiji bivših navijača Zvezde i plaćenika s Juga koji su pojačani osiguranjem s beogradskih splavova smislili još jedan morbidan način da podvale Partizanovcima i kompletnoj grobarskoj javnosti. Ovim želimo demantirati bilo kakvo davanje i plaćanje lažne osmrtnice preminulom momku iz Hrvatske", stoji u priopćenju navijača Partizana.

>> Pogledajte kako su huligani izgledali nakon tučnjave

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

AI
airbender
08:56 20.10.2018.

koja dobra slika ja ne mogu vjerovat, stvarno govori 1000 riječi, prava spodoba... i gle kak grabi rukama, gol prljav i krvav, ravno iz pećine izasao, ovo je super!

Avatar links
links
10:02 20.10.2018.

dobro je da nije nitko ozbiljnije nastradao...

Avatar Snijeg
Snijeg
09:58 20.10.2018.

nije loše oprostiti, suosjecati, ne znam ništa o čovjeku ali majka ga je rodila...