Čuvaj se policije i kad darove nosi...

Namamili ih ulaznicama za derbi, pa hapsili zbog neplaćanja alimentacije

Foto: Pixsell
Namamili ih ulaznicama za derbi, pa hapsili zbog neplaćanja alimentacije
06.08.2011.
u 11:39
Na zaista originalnu ideju došla je američka policija u gradiću Opelika, u saveznoj državi Alabama
Pogledaj originalni članak

Plavci su se u tom gradu godinama natezali s ljudima koji izbjegavaju plaćati alimentaciju za svoju djecu, pa su se okrenuli onoj staroj: Kad neće brdo Muhamedu...

Znajući da se bliži veliki derbi američkom nogometa između koledža Alabame i Auburna, odlučili su poslati lažna pisma neplatišama alimentacije u kojima ih obavještavaju da su dobili ulaznice za utakmicu.

Kada su "sretni dobitnici" došli pokupiti svoje ulaznice, dočekale su ih TV kamere, navijači koji su im pljeskali tako da su, ništa ne sumnjajući, uvedeni u prostoriju gdje su im svečano trebali biti uručeni vrijedni papirići.

Umjesto toga uručen im je nalog za uhićenje! I lisice...

Jedan je uhićeni i nakon što su ga priveli optimistično upitao policajce:

- A na utakmicu ću svejedno ići?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

XY
xyxyxy
13:09 06.08.2011.

Našoj policiji će trebati tisuću godina da se prisjeti nekog uspješnog načina da svlada ovakvav ili neki sličan problem.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:59 06.08.2011.

Sveučilište se zove Auburn, a ne Ouburn.