Petarda u Toljatiju

Nakon poraza od Lade medvjedi se vraćaju u Ledenu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Nakon poraza od Lade medvjedi se vraćaju u Ledenu
13.10.2015.
u 21:42
Prošlotjedna dobra igra Medveščaka nije ostala neprimjetna. Naime, prema izboru lige najbolji branič sedmoga tjedna bio je Geoffrey Kinrade.
Pogledaj originalni članak

Hokejaši Medveščaka u Toljatiju su izgubili od Lade sa 2:5 (1:1, 0:0, 1:4). Igra momčadi Gordieja Dwyera raspala se u posljednjoj trećini kada je Danny Taylor primio četiri pogodaka.

Strijelci za medvjede, koji su imali čak 15 udaraca više od domaćina (37-22), bili su Marek Kvapil i Gilbert BruleSuci na početku utakmice hrvatskoj momčadi nisu priznali pogodak. 

A prošlotjedna dobra igra Medveščaka nije ostala neprimjetna. Naime, prema izboru lige najbolji branič sedmoga tjedna bio je Geoffrey Kinrade. U tri utakmice Medveščakov igrač je na ledu proveo prosječno 27:04 minute, zabio je pogodak i imao dvije asistencije.

Medvjedi se nakon turneje na kojoj su osvojili četiri boda vraćaju u Ledenu, u subotu (17.30 sati) igraju protiv Avtomobilista.

>>Medveščak se pojačao, u Zagreb stiže Finac Mikko Kousa

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Oneill
Oneill
21:57 13.10.2015.

ovakav pristup utakmici nebih zelio vise vidjeti katastrofa.