menadžerska agencija

Nakon Ćorića, Vekić i Wawrinke, StarWing vodi i nogometaše!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Nakon Ćorića, Vekić i Wawrinke, StarWing vodi i nogometaše!
18.03.2015.
u 11:50
Agencija Lawrencea Frankopana, novog direktora teniskog ATP turnira u Umagu, udružila se s Absolute Sports Managementom te ustrojila nogometnu diviziju.
Pogledaj originalni članak

StarWing Sports Management, ekskluzivna teniska menadžerska agencija koja vodi brigu o karijeri 18-erostruke Grand Slam pobjednice Chris Evert, osvajača Australian Opena, Davis Cupa i zlatnog olimpijca Stana Wawrinke te hrvatskih talenata Borne Ćorića i Donne Vekić, ušla je i u nogomet.

Agencija Lawrencea Frankopana, novog direktora teniskog ATP turnira u Umagu, udružila se s Absolute Sports Managementom te ustrojila nogometnu diviziju.

- Vjerujemo da su nogomet i tenis u nekim stvarima dosta slični. U posljednje tri godine smo značajno narasli kao agencija i vjerujemo da je ovo pravi trenutak da uđemo u svijet nogometa. Imamo dokazano znanje u menadžeriranju tenisača i plan da u nogometnom svijetu upotrijebimo to znanje te odnose s najvećim globalnim brendovima - rekao je Frankopan, osnivač i generalni direktor StarWinga.

Will Sherling, generalni direktor Absolute Sports Managementa, vjeruje da je ovo pravi potez za njegovu agenciju.

- Svi naši klijenti profitirat će od ovog spajanja. Tim koji stoji iza StarWinga poznajem dugi niz godina, još iz vremena dok smo surađivali u IMG-u, i radujem se daljnjoj suradnji - kazao je Sherling.

Absolute Sports Management (ASM), osnovan je 2012. i zastupa niz nogometaša u Premier ligi, Football ligi kao i međunarodnih klasa, postaje StarWing Football. Među ASM-ovim klijentima su zvijezde BiH reprezentacije Asmir Begović (Stoke City) i Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna), kao i Davis Jones (Burnley) i Rudy Gestede (Blackburn). ASM ima bogato iskustvo u transferima igrača iz Premier lige i Football lige.

>>Frankopan: U Umag želim dovesti najbolje na svijetu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.