Snimka veselja

Najzanimljiviji kadrovi slavlja: Evo kako je 'Cholo' izgrlio Mandžu

Foto: Screenshot
Atletico Madrid
23.08.2014.
u 16:12
- Novi igrači daju mi druge mogućnosti. Oni su poboljšali ovu momčad. Mandžukić je bio izuzetno vrijedan i odigrao je važnu ulogu,
Pogledaj originalni članak

Atletico po drugi put u povijesti slavi osvajanje Superkupa, a važnu, ako ne i najvažniju ulogu u tome odigrao je Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac u 84 minute, koliko je proveo na terenu, dobro je dres natopio znojem, borio se poput lava, a postigao je i jedini pogodak u susretu. Stoga ne čudi da su ga svi ishvalili, a zadovoljan je bio i Diego Simeone, zvani 'Cholo'.

- Novi igrači daju mi druge mogućnosti. Oni su poboljšali ovu momčad. Mandžukić je bio izuzetno vrijedan i odigrao je važnu ulogu, rekao je Simeone koji je nakon utakmice izgrlio Super Marija.

A PR služba madridskog Atletica zabilježila je trenutke slavlja na Vicente Calderonu i objavila najzanimljivije kadrove.

>>"U Mandžukića su već svi sumnjali, a ispratili su ga ovacijama!"

>>Griezmann: Mandžukić je bio za čistu desetku!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OR
.orlando
16:56 23.08.2014.

Jel ovo Večernjak više ne navija za tako voljeni Real.