IGOR VORI Hrvatski pivot ističe kako sav umor nestaje kad vidi tribine

Najviše batina dobio sam od Mađara

26.01.2009.
u 21:49
Pogledaj originalni članak

Igor Vori je uz Matea Hrvatina jedini naš igrač koji na svakoj utakmici igra 60 minuta. Hrvatina nema tko zamijeniti jer je Goran Šprem redovito na tribini, a ista situacija je i s Vorijem, s obzirom na to da je višak postao i Dalibor Anušić.

- Odlično se osjećam što igram 60 minuta. Šalu na stranu, lagao bih kada bih rekao da nisam umoran. No, kod mene je tako da sam danas umoran, a sutra nisam. Kad istrčim na parket i vidim sve te navijače, prestaje svaki umor, svaka bol - kaže Igor Vori.

S obzirom na to da igra na mjestu kružnog napadača, sigurno je dobio puno batina.

- Dobro je da se nisam ozlijedio. Tuku svi, ali najviše Mađari. U njihovoj obrani najlakši igrač ima 105 kilograma. Na toj utakmici dobio sam najviše udaraca. No, ne razmišljam o tome koliko ću dobiti udaraca. Usredotočen sam na to da pokušam postići pogodak, izboriti sedmerac ili pak ishoditi isključenje - ističe Vori.

Ako su reprezentativce zaobišle ozljede, nije ih zaobišla prehlada.

- Malo nam je svima pao imunitet, ali ima nešto i u tome što smo promijenili klimu. Iz sunčanog Splita došli smo u nešto hladniji Zagreb. No, neće nas ništa zaustaviti na putu do finala. Igramo kod kuće i svi ćemo dati sve od sebe makar i na jednoj nozi - naglašava Vori.

U drugoj skupini je prava gužva. Koga bi Vori htio u polufinalu?

- Potpuno mi je svejedno. Mislim da će dalje ići Danska i Poljska. Danska će danas svladati Njemačku, koja je ostala bez Krausa, dok će Poljaci biti bolji od Norvežana - zaključio je Vori.

Danas protiv Francuza?

- Nema Gilla i Dinarta od kojih dobivam najviše batina, no imaju Francuzi i druge udarače, tako da nam neće biti lako.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr