MARKO PJACA

Najveće Dinamovo pojačanje: Samo da zabijemo Aalborgu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Najveće Dinamovo pojačanje: Samo da zabijemo Aalborgu
29.07.2014.
u 18:12
- Samo da zabijemo jer bi nam to olakšalo stvari za uzvrat gdje ćemo pred našim navijačima loviti sljedeći krug - rekao je Marko Pjaca.
Pogledaj originalni članak

Dinamo je otputovao u Dansku, gdje će u srijedu u 20:45 sati igrati susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv danskog prvaka Aalborga. Modri su puni samopouzdanja i uvjereni u prolaz, što je odlična stvar.

Prednjači Marko Pjaca, igrač koji se zasad pokazao kao jedini pogodak klupske politike, kad su u pitanju pojačanja. Iako, stigao je iz Lokomotive, što potvrđuje da unatoč brojnim strancima Dinamo uvijek najbolje prolazi kad se oslanja na "svoje".

- Osvojili su prvenstvo i Kup u vrlo jakoj konkurenciji tako da su sigurno kvalitetna momčad i zaslužuju respekt, ali imamo i mi svoje kvalitete i idemo tamo odigrati dobru utakmicu – rekao je Pjaca.

Ima nakon dva  prvenstvena kola isto toliko pogodaka te se nada istome i u Europi.

- Nitko sretniji od mene kada bih zabio u Danskoj, ali puno je važnije da mi tamo odigramo dobru utakmicu i zabijemo - bilo tko od nas. Ma što se mene tiče, mogu si čak i oni sami zabiti. Samo da zabijemo jer bi nam to olakšalo stvari za uzvrat gdje ćemo pred našim navijačima loviti sljedeći krug.

>> Dinamo otputovao u Dansku na utakmicu s Aalborgom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DR
draxy
18:24 29.07.2014.

Kakav naslov ! Pjaca je solidan igrač koji je dobio priliku da se u Dinamu dokaže te ga treba pustiti da se pravilno razvija čemu ovakovi senzacionalistički tekstovi sigurno ne doprinose a objektivnog navijača iritiraju.

LI
lixeGZ
19:24 29.07.2014.

ispravnije bi mu bilo izjaviti : " samo da zabijemo kaj bi nam olakšalo uzvrat, gdje ćemo pred našom policijom loviti sljedeći krug."

ST
StrankaDemokratskihPromjena
19:27 29.07.2014.

Možda i je dečko dosada najveće pojačanje ,,,,,,,,, oni skupi očito su podbacili. Iako najveće pojačanje je i dalje ono HNS i zdravkec mamić ,.... 3 gola u tri minuta ha hah