Kiessling DO 2015. GODINE

Najbolji bundesligaški strijelac produljio s Bayerom

Foto: Reuters
Najbolji bundesligaški strijelac produljio s Bayerom
16.03.2010.
u 14:39
Stefan Kiessling, 26-godišnji napadač Bayer Leverkusena, potpisao je trogodišnje produljenje ugovora koje će ga za aktualni klub vezati do 2015. godine.
Pogledaj originalni članak

- Moja obitelj i ja jako smo sretni u Leverkusenu i dugutrajna veza s klubom i pogled u budućnost čine se uzbudljivim. Nema razloga da bih išta mijenjao i želim nastaviti igrati za Bayer - rekao je najbolji bundesligaški strijelac koji je ove sezone zasad postigao 16 pogodaka.

Kiessling je u Bayer stigao 2006. iz Nürnberga, kluba čije je boje prethodno branio pet godina. Za njemačku reprezentaciju nastupio je tri puta i još uvijek čeka na svoj debitanski pogodak.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.