'Franjo Bučar'

Nagrada za životno djelo Milki Babović, V. Jankoviću i posmrtno M. Parlovu

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Milka Babović
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Milka Babović
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Milka Babović
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Milka Babović
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Milka Babović
10.10.2018.
u 07:04
Dodjela Državnih nagrada za sport Franjo Bučar u 2018. godini održat će se 27. studenoga 2018. godine
Pogledaj originalni članak

Državnu nagradu za sport Franjo Bučar za životno djelo u 2018. godini dobili su Vladimir Janković, Milka Babović te posmrtno Mate Parlov.

Dobitnici godišnje nagrade su Josip Bilić, Tin Srbić, Ivo Trumbić, Miho Bošković, Zlatko Dalić, Luka Modrić, Dino Sinovčić, Neven Bertičević, Boško Božić, Vjekoslav Šafranić, Petra Deša i hrvatska nogometna reprezentacija.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Odluka o dobitnicima nagrada donijeta je temeljem prispjelih prijedloga na ovogodišnji Natječaj, a donio ju je Odbor Državne nagrade za sport Franjo Bučar koji čine prof. Damir Knjaz, prof. Đurđica Miletić, Venio Losert, Dino Rađa, Zdeslav Vrdoljak, Barbara Jelić Ružić, Mario Stanić, Darko Kralj i Mila Horvat.

Dodjela Državnih nagrada za sport Franjo Bučar u 2018. godini održat će se 27. studenoga 2018. godine, a svakom dobitniku nagrade za životno djelo dodijelit će se povelja i zlatna medalja s likom Franje Bučara i novčani iznos od 50.000,00 kuna, dok će dobitnici godišnje nagrade dobiti povelju i medalju s likom Franje Bučara te novčani iznos od 20.000,00 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.