ATP

Nadal izborio četvrtfinale Mastersa u Parizu

Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić izgubio je od Rafaela Nadala
Foto: Reuters/Pixsell
Rafael Nadal
Foto: Reuters/Pixsell
Rafael Nadal
01.11.2019.
u 00:05
U četvrtfinale se plasirao i prvi nositelj Srbin Novak Đoković nakon što je pobijedio Britanca Kylea Edmunda sa 7-6 (7), 6-1. U idućoj rundi očekuje ga Grk Stefanos Tsitsipas koji je bio bolji od Australca Alexa de Minaura sa 6-3, 6-4
Pogledaj originalni članak

Španjolski tenisač Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale posljednjeg ovosezonskog ATP turnira Masters 1000 serije u Parizu nakon što je u susretu osmine finala pobijedio Švicarca Stana Wawrinku sa 6-4, 6-4.

Bio je to njihov 22. međusobni susret i 19. pobjeda 33-godišnjeg Španjolca.

Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge koji je u osmini finala pobijedio Nijemca Jana-Lennarda Struffa s 2-6, 6-4, 7-6(6). Struff je u 'tie-breaku' trećeg seta imao dvije meč lopte, ali je francuski tenisač uspio okrenuti rezultat i izboriti pobjedu.

U četvrtfinale se plasirao i prvi nositelj Srbin Novak Đoković nakon što je pobijedio Britanca Kylea Edmunda sa 7-6 (7), 6-1. U idućoj rundi očekuje ga Grk Stefanos Tsitsipas koji je bio bolji od Australca Alexa de Minaura sa 6-3, 6-4.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.