WIMBLEDON

Nadal izbacio 'zločestog dečka', čeka ga neugodni Francuz

Foto: Reuters/PIXSELL
Rafael Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
Rafael Nadal
04.07.2019.
u 21:46
U konkurenciji tenisačica Serena Williams je bila na iskušenju protiv 18-godišnje Slovenke Kaje Juvan koja je osvojila prvi set, ali je sedmerostruka wimbledonska pobjednica na kraju slavila s 2-6, 6-2, 6-4
Pogledaj originalni članak

Tri sata i tri minute trebale su najboljem španjolskom tenisaču Rafaelu Nadalu za pobjedu 6-3, 3-6, 7-6 (5), 7-6 (3) nad Australcem Nickom Kyrgiosom, kojom se plasirao u 3. kolo Grand Slam turnira u Wimbledonu.

Nadalov sljedeći suparnik je Francuz Jo-Wilfried Tsonga koji je u tri seta sa 7-6 (4), 6-3, 6-3 pobijedio Litavca Ričardasa Berankisa.

U konkurenciji tenisačica Serena Williams je bila na iskušenju protiv 18-godišnje Slovenke Kaje Juvan koja je osvojila prvi set, ali je sedmerostruka wimbledonska pobjednica na kraju slavila s 2-6, 6-2, 6-4.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:43 05.07.2019.

Rafa jako dobar, Tsonga neće biti neka veća prepreka, Serena po običaju problemi sa koncentracijom.

SA
sambo
11:33 05.07.2019.

Uf, kako mi je drago da ga je Rafa dobio....mali je nekulturni, neodgojeni balavac kojem nije mjesto u tenisu...još da dobije suspenziju, e to bi bilo jako lijepo...