Tudor o Sušiću:

'Na žalost, odlaze nam najbolji, ali to je i potvrda dobrog rada'

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Hajduk
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Hajduk
Foto: Tino Jurić/Pixsell
Hajduk
07.01.2015.
u 12:45
- Nikad kraće pripreme su pred nama, za mjesec dana počinje prvenstvo, i u mislima nam je prvo kolo na Kantridi, kaže trener bijelih.
Pogledaj originalni članak

Prozivka prve momčadi Hajduka obavljena je danas u Bijelom salonu poljudskog stadiona, a uz trenera Igora Tudora i stručni stožer pojavilo se 34 igrača. Nedostajao je tek vratar Lovre Kalinić koji je bio odsutan zbog privatnih obaveza.

- Nikad kraće pripreme su pred nama, za mjesec dana počinje prvenstvo, i u mislima nam je prvo kolo na Kantridi. Želimo se pripremiti i odmah krenuti punim gasom – kazao je trener bijelih.

Tudor nije želio komentirati prelazak Tina Sušića u Inter.

- Na žalost naša je realnost da nam najbolji igrači odlaze. To je pitanje za upravu, ja nemam spoznaja, ako se dogodi, to je potvrda i priznanje našem radu.

Devet dana na Poljudu, pa tri u Gabeli, potom 13 u Istri i povratak u Split sedam dana prije prve prvenstvene utakmice u - Rijeci. Ukratko, raspored je to Hajdukovih siječanjskih priprema koje počinju idući tjedan. Nakon turnira u Gabeli očekuju ih pripremne utakmice s Udineseom, Jadranom, Triestinom i Lukom Koper.

>>Sušić iz Hajduka prelazi u milanski Inter!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

BJ
Bjelovar112
13:21 07.01.2015.

Kad ces ti otic ?

WC
wCROw
13:58 07.01.2015.

A kada odlaze iz Dinama onda je do pohlepa. Ma hajde.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
02:28 08.01.2015.

Na žalost, odlaze nam najbolji, ali to je i potvrda da se balkanski balun na praznu blagajnu svodi.