ABA liga

Na treningu preminuo najsnažniji igrač regionalne košarkaške lige

Foto: Andreas Gora/DPA/PIXSELL
Alba Berlin - Red Star Belgrade
Foto: Alexander Shcherbak/Newscom/PIXSELL
Basketball Euroleague: CSKA Moscow 100 - 74 Crvena Zvezda Belgrade
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
07.08.2020.
u 14:29
Srpski mediji pišu da je Nigerijca Michaela Oja, ljudeskaru od 216 centimetara i 140 kilograma, srce izdalo tijekom treninga snage
Pogledaj originalni članak

Tijekom treninga snage, u jednoj beogradskoj teretani, preminuo je 27-godišnji košarkaš Crvene zvezde Michael Ojo, pišu srpski portali. Za nepovjerovati je da je srce izdalo - a prvi izvještaji govore da je riječ o infarktu - čovjeka od 216 centimetara i 140 kilograma.

Ovaj Nigerijac, koji je u Srbiju pristigao još 2017. i to izravno sa studija u Americi (Florida State), neupitno je bio najsnažniji košarkaš regionalne ABA lige, centar koji je u suparničkom reketu razgrtao sve oko sebe.

Svoju prvu sezonu u ABA ligi odigrao je za FMP a posljednje dvije sezone nosio je dres Crvene zvezde za koju se pričalo da nije zainteresirana za produžetak suradnje jer se Ojo, navodno, nije uklapao u viziju ovog trenera Saše Obradovića

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
Nenadnbgd
15:21 07.08.2020.

Strašno