vaterpolo

Na Savi sudar bivših prvaka Europe

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Na Savi sudar bivših prvaka Europe
25.10.2014.
u 11:25
Ove sezone Triglav liga ispunila je očekivanja. Podignuta je kvaliteta, velik broj mladih igrača dobiva priliku za napredak.
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i beogradskog Partizana večeras (21 sati) na bazenu uza Savu igraju derbi četvrtog kola Triglav lige. Ove dvije momčadi posljednji put su međusobno igrale službenu utakmicu prije šest godina. Obje su momčadi najtrofejnije europske momčadi. Naime, Mladost i Partizan su sedam puta osvajale Kup prvaka. Nakon tri kola Triglav lige Mladost je treća sa šest bodova, dok je Partizan peti sa tri boda.

- Čeka nas jedna dobra, teška utakmica. Iako je mlada momčad, Partizan je pokazao da ima jednu veliku kvalitetu i sistem igre. Očekujemo vrlo tešku utakmicu, nadam se kvalitetnoj igri i našoj pobjedi. Partizan dočekujemo bez ozlijeđenog Josipa Pavića, koji je operirao koljeno, ali očekujemo ga u bazenu već sljedeći tjedan. Duje Živković pak ima ozljedu prepona i u posebnom je programu treninga. Ivan Milaković će odigrati još dvije tri utakmice i kreće na rehabilitaciju lakta – rekao je Vjekoslav Kobešćak, trener Mladosti.

Mladostaši očekuju podršku svojih navijača i pune tribune. Ulaznice za veliki derbi mogu se kupiti sat vremena prije početka utakmice na blagajni kluba ili online na www.ulaznice.hr po cijeni od 20 kuna, a utakmicu se može gledati u izravnom prijenosu na Arenasportu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.