NAKON DEBAKLA

Musa jedva pronašao riječi: 'Ne smijemo dozvoliti da se ovo opet ponovi mladima...'

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Musa jedva pronašao riječi: 'Ne smijemo dozvoliti da se ovo opet ponovi mladima...'
25.01.2021.
u 22:37
Nisam ovo nikad doživio do sada, ali ne želim to ni mlađim igračima, tako da moramo to izvući i pokazati njima da ovo nije katastrofa i tragedija
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija je završila svoj put u Egiptu i nakon poraza od Danske 38:26 nije uspjela proći u četvrtfinale turnira. Teško je i izborniku i igračima. Duvnjak je spomenuo je i kako nam treba reset, za 40 i nekoliko dana stižu kvalifikacije za Olimpijske igre i potrebno je pridobiti se u glavi. 

- Želim se ispričati svima i za današnju utakmicu i za ovaj turnir, svim hrvatskim navijačima, nismo bili pravi pogotovo s obzirom  na rezultat koji smo napravili na prošlom turniru, nismo nastavili u tom smjeru - rekao je Željko Musa pa dodao:

- Sad je teško svima, ali treba ostati pribran i izvući pouku iz svega. Nisam ovo nikad doživio do sada, ali ne želim to ni mlađim igračima, tako da moramo to izvući i pokazati njima da ovo nije katastrofa i tragedija, treba ovo vidjeti kao motivaciju da ovo više nikad ne dožive - zaključio je Musa. 

>>> Pogledajte izjave Željka Muse i Zlatka Horvata nakon poraza protiv Danske

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
roland
05:21 26.01.2021.

Ovo nije nikakva katastrofa i tragedija. Rezultat je posljedica selekcije starih, istrošenih, balastnih, sporih i fizički nepripremljenih igrača. Nekada su ovi isti igrači bili mlađi, brži, izdržljiviji, pripremljeniji, pa su osvajali medalje, a sada ne mogu pobijediti Japan, gube od Argentine, a Danska ih gazi i ismijava. Netko ima 5 kg viška, netko je prebolio koronu, netko ne može u osnovnom tempu trčati 30 minuta, netko misli da je dovoljno napraviti 200 trbušnjaka tjedno...netko je ozlijeđen, a svi zajedno ne djeluju kao momčad. Za 40 dana imaju priliku osvojiti drugo mjesto u konkurenciji Tunisa, Portugala i Francuske. Na njima je da se dokažu!