PEKING

Murray u 2. kolo preko 13. tenisača svijeta

Foto: Reuters/PIXSELL
Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
Andy Murray
01.10.2019.
u 12:00
Škot, 503. na ATP ljestvici, u drugom kolu ide na britanskog tenisača Camerona Norrieja
Pogledaj originalni članak

Škotski tenisač 32-godišnji Andy Murray uspio je proći prvo kolo teniskog ATP turnira u Pekingu svladavši 13. tenisača svijeta Talijana Mattea Berrettinija sa 7-6(2), 7-6(7).

Murray, koji je do prve pobjede u pojedinačnoj konkurenciji u zadnjih devet mjeseci stigao prošli tjedan na turniru u Zhuhaiju, spasio je pet od sedam break lopti za slavlje nad polufinalistom U.S. Opena nakon manje od dva sata igre. Murray je u siječnju operirao kuk, a na teniske terene se vratio u lipnju, igrajući najprije parove. U pojedinačnoj konkurenciji je zaigrao na turniru iz Masters 1000 serije u Cincinnatiju.

Škot, 503. na ATP ljestvici, u drugom kolu ide na britanskog tenisača Camerona Norrieja.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.