PAD VELIKANA

Murray odustao od nastupa u Miamiju: Probudio sam se u 3 ujutro i nisam mogao ustati

Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Murray odustao od nastupa u Miamiju: Probudio sam se u 3 ujutro i nisam mogao ustati
23.03.2021.
u 23:58
"Dok sam trenirao nisam osjećao nikakve probleme, a onda sam se probudio u tri ujutro s bolom u preponama. Kada sam ustao, imao sam problema s hodanjem. Ne znam što se dogodilo, to je izgleda jedna od onih čudnih stvari koje se dogode", kazao je Murray
Pogledaj originalni članak

Dvostruki pobjednik ATP turnira tenisača iz serije "Masters 1000" u Miamiju Andy Murray odustao je od nastupa na ovogodišnjem izdanju za koje je ranije dobio pozivnicu zbog ozljede prepona.

Trenutačno 119. igrač svijeta, Murray je novu ozljedu zadobio tijekom priprema za nastup u Miamiju te nije trenirao od petka.

"Dok sam trenirao nisam osjećao nikakve probleme, a onda sam se probudio u tri ujutro s bolom u preponama. Kada sam ustao, imao sam problema s hodanjem. Ne znam što se dogodilo, to je izgleda jedna od onih čudnih stvari koje se dogode", kazao je Murray.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
05:44 27.03.2021.

Probudio se u tri i nije mogao ustati, a kad je ustao, osjetio je bol u preponama!? Kak je ustao, a nije mogao???