Cibona

Mulaomeroviću je prvi veliki izazov derbi s Cedevitom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mulaomeroviću je prvi veliki izazov derbi s Cedevitom
21.12.2015.
u 07:00
Cibosi su veliki derbi najavili otpuhavši Tajfun 74:52, a čini se da i pod Tornjem vrijedi ona poslovica kako "nova metla bolje mete''
Pogledaj originalni članak

"Nema bolje najave derbija s Cedevitom od ovako uvjerljive gostujuće pobjede". Kazao je to novi Cibonin trener Damir Mulaomerović nakon što je njegova momčad sa 74:52 "otpuhala" Tajfun, slovenskog prvaka. Kako "svaka nova metla bolje mete" tako su i cibosi zaigrali energičnije pod zapovjedništvom novog šefa, dok se Mulin prethodnik Slaven Rimac nakon dvije godine morao uvjeriti u onu da svaki trener u određenoj sredini ima vijek trajanja. Osim ako se ne zove Gregg Popovich, Željko Obradović, Alex Ferguson ili Arsene Wenger.

Pod Mulaomerovićevim vodstvom cibosi nekako ponovo grizu, kao kada ih je u studenom 2013. preuzeo Slaven Rimac koji je tada naslijedio abdiciranog Nevena Spahiju. Nakon početne tri pobjede (dvije u ABA ligi i jedne u Fibinu Eurokupu) pred novim Ciboninim trenerom sutra je najveći ispit njegova drugog trenerskog mandata u mladoj mu trenerskoj karijeri. Naime, u Draženov dom stiže hrvatski prvak i euroligaš Cedevita i očekuje se da bi to mogla biti prva domaća utakmica koja će ispuniti zagrebački košarkaški hram.

>>Kakav niz! Cedevita pobijedila Sutjesku za osmu pobjedu zaredom!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.