BIVŠI VATRENI

Muke Igora Štimca: Zapeo sam, a nitko ne zna što će se događati

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Igor Štimac
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Večernji TV: Igor Štimac
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
Igor Štimac i Zoran Mamić
Foto: Screenshot
Darijo Srna Igor Štimac
Foto: Screenshot
Igor Štimac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Igor Štimac
Foto: Filip Brala/Pixsell
Igor Štimac
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Robert Špehar i Igor Štimac
02.07.2020.
u 11:03
– Teško je planirati jer nitko ništa ne zna. Zračni promet je zatvoren, a ja sam zapeo ovdje (u Hrvatskoj). Nadam se da će uskoro stvari postati jasnije – rekao je Štimac za indijske medije.
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac (52) prošle je godine preuzeo reprezentaciju Indije s kojom bi se trebao pripremati za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. No, koronavirus znatno mu je poremetio planove.

– Teško je planirati jer nitko ništa ne zna. Zračni promet je zatvoren, a ja sam zapeo ovdje (u Hrvatskoj). Nadam se da će uskoro stvari postati jasnije – rekao je Štimac za indijske medije.

Štimac je planirao da se njegova momčad priprema u Hrvatskoj, Sloveniji ili Turskoj. No još uvijek se ne zna hoće li to biti izvedivo.

– Moram vidjeti rezultate testova kako bih znao u kakvom su stanju igrači. Trebam osam tjedana kako bih pripremio momčad. Organizirat ćemo neke prijateljske utakmice, kod kuće ili negdje drugdje – rekao je Štimac.

Indija u kvalifikacijskoj skupini s Katarom, Omanom, Afganistanom i Bangladešom. Nakon pet utakmica osvojili su samo tri boda, dok ih vodeći Katar ima 13, a Oman 12. Iduću utakmicu igraju u 8. kolovoza protiv Katara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.