NOVI TRENER

Mršić preuzeo Cibaliju, prvi ispit Dinamo

14.11.2008.
u 14:22
Pogledaj originalni članak

Srećka Lušića na Cibalijinoj klupi zamijenio je Stanko Mršić, koji će momčad prvi put voditi u nedjelju kada u Vinkovcima od 15.30 gostuje vodeći Dinamo. Trener koji je trenirao Imotski, Zadar, Pulu, Primorac, Međimurje... sad je preuzeo odgovornost na istoku.

- Poslije 13 godina ponovno se vraćam u Vinkovce, gdje sam stekao igračko i trenersko ime. Prvo ću proučiti što se događa s momčadi, koji su uzroci pada u igri. U prvih šest kola bili su iznenađenje, treći na ljestvici, hit prvenstva, a sad su pali - prvi je komentar novog trenera Vinkovčana.

634 minute Cibalija čeka pogodak, odnosno šest utakmica nanizali su bez pogodaka, a primili su ih 14. Bio je to razlog smjene Srečka Lušića. Već protiv Pomorca u Kupu postigli su pogodak (1:1). Sad slijedi najteži ispit.

- Protiv Dinama nemamo što izgubiti, oni su najjača momčad u Hrvatskoj, oporavili su se nakon Tottenhama - dodao je novi trener.

Dodatno će mu otežati Dalibor Bagarić, koji će vjerojatno morati na operaciju zbog ozljede koljena koju je zaradio protiv Šibenika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr