TRANSFERI

Mourinho: Nema šanse da Drogba dođe u Inter

18.12.2008.
u 18:49
Pogledaj originalni članak

Trener nogometaša Intera iz Milana Jose Mourinho opovrgnuo je mogućnost da će jedan od njegovih omiljenih igrača Didier Drogba pojačati klub sa San Sira.

Bjelokošćanskog napadača Chelseaja dugo se povezivalo s Interom, ali portugalski stručnjak otkrio je kako zapravo stvari stoje.

- Ako jednog dana Didier bude imao čistu situaciju sa svojim klubom, klubom koji ja volim, te ga bude htio napustiti, a ja ću pritom sjediti na klupi Intera, Gambe, Red Bullsa ili bilo kojeg drugog kluba, svi znaju da ću ga pokušati dovesti jer je on jedan od mojih omiljenih igrača – rekao je Mourinho za Sky Sports.

- U kojem god klubu budem radio u budućnosti, njemu će vrata uvijek biti otvorena. Ali sad je on Chelseajev igrač i mogućnost da dođe u siječnju u Inter je nula posto.

Portugalski se stručnjak osvrnuo i na mogućnost da Inter u siječnju napusti i Adriano, brazilski napadač s kojim je ove sezone imao mnogo nesuglasica.

- Adriano je vrhunski igrač. U klubu imamo izvrsne napadače poput Crespa, Cruza i Ibrahimovića, ali meni treba još jedan napadač, a to je Adriano.
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr