MORINA

Morina: Iznenadili su nas, ali smo se snašli

01.03.2009.
u 17:37
Pogledaj originalni članak

Gotovo se ničemu nije mogao nadati trener Mejaša Mladen Perica Štrla uoči dolaska vodećeg Nacionala. Nedostajala su mu čak petorica standardnih igrača, još dvojica nisu trenirala gotovo cijeli tjedan uoči susreta.

Pokušao je zato iznenaditi trenera Nacionala Marinka Mavrovića započevši susret s igračem - vratarom. I odmah mu se taj rizik isplatio, već u 35. sekundi Mejaši su poveli. Smoljo je glavom presjekao loptu, a Vujević ju je poslao u desni donji kut vratara Švigira.

Tada je krenuo Nacional, na 1:1 izjednačio je Erinilson, a ključno vodstvo gostima donio je Korab Morina.

Nakon toga su gosti igrali mirnije i racionalnije, domaćin je pritiskao i nastojao izjednačiti, no bez uspjeha.

Na početku drugog dijela Leskovar povisuje na 1:3, no niti nakon toga se igrači Mejaša nisu predali. I dalje su napadali do kraja susreta kada je njihove nade sa dva gola uništio mladi reprezentativac Marinović.

– Znali smo da su Mejaši oslabljeni i dogovorili smo se da ćemo početi čvrsto. Na početku su nas ipak iznenadili i poveli s 1:0, no snašli smo se i preokrenuli rezultat. Ponavlja nam se stalno isto, da u prvom dijelu igramo lošije, a tek u drugom pokažemo prave mogućnosti – kazao je nakon susreta najbolji igrač Korab Morina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr