ČINJENICE SU ČINJENICE

Zdravko Mamić javio se iz Hercegovine te odmah slagao! I to već u prvoj rečenici

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Davor Šuker i Zdravko Mamić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Zdravko Mamić
19.12.2019.
u 08:55
Zdravko Mamić ne mari za činjenice. Što se njega tiče Dinamo je novi prvak! A na tome im je i čestitao te odmah u prvoj rečenici napisao laž
Pogledaj originalni članak

Dinamo je spustio zastore na jesenski dio sezone pobjedom nad Rijekom 3:0. Pogotke su postigli Mislav Oršić, Bruno Petković i sjajni Španjolac Dani Olmo

Tom pobjedom plavi su pobjegli Hajduku na 12 bodova prednosti (Dinamo 47, Hajduk 35), a od Rijeke imaju 13 više. Osijek ima bod manje od Rijeke i moralo bi se dogoditi pravo sportsko čudo da Dinamo na kraju ne osvoji naslov, ali jasno je da dok je u igri još 51 bod (odigrano je 19 od 36 kola HNL-a), ne možemo govoriti o potvrdi novog naslova kluba iz Maksimira.

Ipak, Zdravko Mamić ne mari za činjenice. Što se njega tiče Dinamo je novi prvak! A na tome im je i čestitao te odmah u prvoj rečenici napisao laž. 

- Čestitam svojim lavovima novi naslov prvaka Hrvatske! - započeo je Mamić svoju objavu na Facebooku te dodao. 

- Samo vi možete riješiti novu titulu i prije Nove godine. Vi i nitko drugi! Čestitam treneru Bjelici i njegovom stožeru te ljudima koji vode klub, te navijačima koji su bili vjetar u leđa u ovoj senzacionalnoj godini! Hvala vam! Ova je bila demonstracija „modre“ moći na svim razinama i silno sam ponosan na sve što ste pokazali. Skidam vam kapu jer tako se brane boje svetog dresa! Sada se odmorite, a na proljeće dajemo gas i pripremamo se za još jednu godinu koja će biti na ponos svih nas koji živimo za Dinamo i plavu boju! - završio je Mamić.

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 70

KO
komunikolog
09:21 19.12.2019.

Laž?! Što je laž? Valjda ovaj novinar misli da će Hajduk dostići 12 bodova u proljetnom djelu? Ili Rijeka 13? Ili možda Varaždin? Šanse su im svima iste. Otprilike 0,001 %.

IM
Immanuell
09:57 19.12.2019.

Naslov je namjerno takav da se stisne i pročita. Cilj postignut.

Avatar toxic alien
toxic alien
09:57 19.12.2019.

Nije Mamic nista slagao. Ako itko konstantno laze, kleveta i obmanjuje, onda su to novinarcici kalibra autora ovog teksta. Mnogo veci kriminalci od Mamica su oni koji za ovakve bljuvotine od novinarstva bez imalo griznje savjesti primaju honorare na svoj racun...