GALLARDO TVRDI:

'Modrić se i dalje ne snalazi u Madridu, te će pakirati kovčege'

Foto: Reuters (Ilustracija)
Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
Luka Modrić
18.04.2014.
u 14:34
Španjolac tvrdi kako će hrvatski reprezentativac na kraju sezone gotovo sigurno napustiti Madrid, a ''kraljevski klub'' će umjesto njega dovesti Hazarda i Pastorea.
Pogledaj originalni članak

Licencirani Fifin menadžer Francois Gallardo za vrijeme gostovanja u televizijskom šou The Kiosk Nitro dotaknuo se i statusa Luke Modrića u Real Madridu.

Španjolac tvrdi kako će hrvatski reprezentativac na kraju sezone gotovo sigurno napustiti Madrid, a ''kraljevski klub'' će umjesto njega dovesti Edena Hazarda iz Chelseaja te Javiera Pastorea iz PSG-a.

– Modrić se i dalje ne snalazi u Madridu, te će na kraju sezone vjerojatno pakirati kovčege – rekao je Gallardo, menadžer koji nije baš poznat po točnim informacijama o transferima.

Gallardo očito nije u toku, jer Luka je ove sezone neizostavna karika u momčadi Carla Ancelottija i jedan od najboljih igrača 'kraljevskog kluba'.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Sherwood: Modrić i Bale bili su najbolji na terenu, to vam sve govori

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar mohito
mohito
15:00 18.04.2014.

kakav je ovo clanak? naslov govori jedno a clanak drugo, citiraju misljenje nekog lika za kojeg tvrde da je "poznat po netocnim procjenama" ( pa zasta ga onda uopce spominjete?) a onda ga demantiraju u daljnem textu - wtf?

DU
Deleted user
15:00 18.04.2014.

Aha. I Ronaldo ide s njim u paketu. Kažete :""menadžer koji nije baš poznat po točnim informacijama o transferima."" I onda bubnete vijest na naslovnicu.

ZO
Zli_opanka
15:04 18.04.2014.

Hazard ne igra na poziciji Modrica i ne cini absoluten nista za obranu. A Pastore kod PSG vecinom sjedi na klupi. Ukoliko real zbilja misli prodati Modrica onda nek slobodno prodaju i Ronalda . Jer su za dva igraća kljućni igraći Reala