PREMIERSHIP Tottenham na Emiratesu odigrao 4:4

Modrić režirao veliki preokret Tottenhama

Foto: import
Modrić režirao veliki preokret Tottenhama
29.10.2008.
u 23:18
Pogledaj originalni članak

Kakav preokret na Emiratesu. Arsenal je u londonskom derbiju do 89. minute vodio protiv Modrićeva i Ćorlukina Tottenhama 4:2, a onda je pogriješio Arsenalov bočni igrač Clichy i predao loptu Jenasu koji je smanjio na 3:4.

Nakon toga je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade na scenu stupio Luka Modrić, koji kao da se preporodio otkad mu je novi trener Spursa Harry Redknapp promijenio poziciju u momčadi. Modrić je žestoko tukao iz voleja sa 20-ak metara i pogodio stativu, a na odbijenu loptu natrčao je Lennon i izjednačio na 4:4.

Spursi su poveli eurogolom Bentleya sa 35 metara, ali je Arsenal do odmora izjednačio golom Silvestrea, a nakon odmora pogocima Gallasa i Adebayora došli su do prednosti 3:1. Smanjio je Bent u 67. minuti, a samo minutu kasnije na neuhvatljivih 4:2 povisio je Van Persie. Ali tako nisu mislili momci Harryja Redknappa koji su od njegova dolaska postali sasvim druga ekipa, baš uoči Dinamova gostovanja u Londonu. I Ćorluka i Modrić odigrali su cijeli susret i više puta prijetili Arsenalovim vratima.

Niko Kranjčar odigrao je posljednjih 25 minuta za Porthsmouth na gostovanju u Liverpoolu. Vodeća momčad prvenstva slavila je 1:0 pogotkom Gerrarda u 76. minuti iz jedanaesterca. Chelsea je lako protutnjio kroz Hull pobijedivši 3:0 pogocima Lamparda, Anelke i Maloude, a Manchester United golovima Ronalda na Old Traffordu je svladao West Ham 2:0.

Ostali rezultati: Fulham - Wigan 2:0, Stoke - Sunderland 1:0, Bolton - Everton 0:1, Middlesbrough - Mancheset City 2:0. Ljestvica: 1. Liverpool 26, Chelsea 23, Arsenal 20, Aston Villa 20, Hull City 20, Manchester United 18 (-1)...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr