Kuvajt

Modrić prije utakmice s Figom posjetio dječju bolnicu i razveselio mališane

Foto: Screenshot/Twitter
Luka Modrić i Luis Figo
29.05.2019.
u 14:37
Najbolji nogometaš svijeta je uoči turnira posjetio dječju bolnicu. Luka je razveselio mališane, te im podijelio darove i fotografirao se s njima
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan je prije okupljanja reprezentacija otišao u Kuvajt gdje je s Luisom Figom sudjelovao na malonogometnom turniru. Modrićeva družina pobijedila je Figovu momčad sa 7:6.

- Prvi put sam u Kuvajtu i sretan sam zbog toga. Hvala vam na toploj dobrodošlici. Ovdje se osjećam jako ugodno - kazao je Modrić.

Najbolji nogometaš svijeta je uoči turnira posjetio dječju bolnicu. Luka je razveselio mališane, te im podijelio darove i fotografirao se s njima.

Modrić će se priključiti hrvatskoj reprezentaciji koja će u 31. svibnja igrati prijateljsku utakmicu u Omišu, a 8. lipnja vatreni u kvalifikacijama za Euro u Osijeku igraju protiv Walesa.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca u videu na vrhu teksta

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.