MOGUĆI PREOKRET

Modrić ipak potpisuje za Al Nassr!? Arapski mediji tvrde: 'Dogovor će biti objavljen uskoro'

Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Spanish Super Cup - Real Madrid Training
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
Spanish Super Cup - Final - Real Madrid Training
Foto: Pablo Morano/REUTERS
LaLiga - Villarreal v Real Madrid
24.01.2023.
u 20:24
Naš iskusni veznjak u Real Madridu je od 2012., a ugovor sa španjolskim klubom ima do ljeta 2023., dakle do kraja tekuće sezone. Vidjet ćemo jesu li informacije točne.
Pogledaj originalni članak

Iako se još ranije večeras pojavila informacija da je Luka Modrić odbio ugovor prema kojem bi postao treći najplaćeniji igrač svijeta iza Kyliana Mbappea i Cristiana Ronalda, saudijske novine Alyaum donose potpuno drugačiju priču. Naime, prema njihovim neslužbenim informacijama, Modrić (37) dogovorio je prelazak u Al Nassr i sve će biti objavljeno uskoro.

Ronaldov klub navodno je potpisao kapetana Hrvatske, objavio je tamošnji medij jučer, pozivajući se na neimenovane izvore. U momčadi su od poznatijih imena još bivši vratar Arsenala David Ospina te Brazilci Luiz Gustavo i Talisca. Želja je i Sergio Ramos

Naš iskusni veznjak u Real Madridu je od 2012., a ugovor sa španjolskim klubom ima do ljeta 2023., dakle do kraja tekuće sezone. Pričalo se o produženju suradnje, iako bi se Modriću smanjila minutaža. Sada ostaje za vidjeti je li glasina točna ili ne.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar trabanti
trabanti
21:09 24.01.2023.

Rađe se pitaj koliko je informacija istinita. Ja se još i danas divim kako je Livaković završio u Bayernu!

ZP
zeljko.posaric.9
13:11 25.01.2023.

Ako ima imalo soli u glavi otišao bi tamo, uzeo lovu i u mirovini otišao dosta bogatiji nego sad. Zadnji i raniji komentari španjolskih novina, navijača pokazali su da je tamo na oštrici noža. Dovoljno je samo malo zeznut, ne pokazat se u naj boljem izdanju pa bit meta naj gorih salva uvreda itd. Kakav to umišljeni ponos itd. Otić tamo, odradit par sezona i mirovinica.

OL
Oldmarinero
16:38 25.01.2023.

Možda se usput "go*no maleno" sjeti koliko je milijuna gurnuo Mamićima u džep i zamrčio poreza.