Uživa u Madridu

Modrić: Imam odličan odnos s navijačima, a puno učim od Zidanea!

Foto: Reuters (Ilustracija)
Modrić: Imam odličan odnos s navijačima, a puno učim od Zidanea!
27.12.2013.
u 14:06
– Sa Xabijem se osjećam jako ugodno na terenu, užitak je igrati zajedno s njime, ali neću zaboraviti ni na Samija Khediru. Želim mu što brži i lakši oporavak
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić svojim je odličnim igrama pred kraj polusezone zaludio španjolske novinare, a u velikom intervjuu za Marcu osvrnuo se na 2013. godinu.

– Za mene je ovo bila dobra godina, a sve je krenulo dobrim putem nakon pobjede protiv Manchester Uniteda i Barcelone u Kupu. Zašto nismo osvojili trofeje? Nismo imali sreće u ključnim utakmicama. Sada smo, pak, u igri za sva tri trofeja, s Hrvatskom sam se plasirao na SP, a to mi je vrlo važno. U svakom slučaju, ovo je dobra godina, rekao je Modrić i dodao:

- Osjećam se odlično, to što sam prošao pripreme puno mi znači. I trener mi vjeruje, zbog toga igram puno bolje. A i imam odličan odnos s navijačima i njima dugujemo puno. Bilo bi dobro kad bismo ove godine za njih osvojili deseti naslov u Ligi prvaka.

Osvrnuo se i na rad sa Zidaneom.

- Zizou nam puno pomaže, velika je stvar što ga imamo i što trenira s nama. Odlična je osoba i puno od njega učimo. Poslije treninga ostajemo s njim i vježbamo udarce, baš je zadovoljstvo raditi s takvim čovjekom.

Ancelotti je zadovoljan partnerstvom Modrića i Alonsa.

- S Xabijem se osjećam jako ugodno na terenu, užitak je igrati zajedno s njime, ali ja neću zaboraviti niti na Samija Khediru. Želim mu što brži i lakši oporavak.

Luka će odmor provesti s obitelji u Londonu.

- Obožavam taj grad, idem se tamo odmoriti s obitelji. Tamo sam proveo jako dobre četiri godine.

Zlatna lopta?

- Nadam se da će ju osvojiti Cristiano Ronaldo, zbilja ju je zaslužio.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.