bolton - tottenham 4:2

Modrić i Spursi platili danak

Foto: 'EDDIE KEOGH'
Modrić i Spursi platili danak
06.11.2010.
u 16:13
Tottenham je platio danak briljantnoj pobjedi protiv Intera u Ligi prvaka. Umorni i ozljedama izranjavani Spursi potopljeni su u Boltonu, domaćin je slavio 4:2 (1:0).
Pogledaj originalni članak

Bolton je, inače, do 79. minute vodio 3:0, međutim treba svakako naglasiti da je prvi gol domaćina postignut iz zaleđa...

Nakon dugo vremena, napokon se u sastavu Totenhama pojavio i Niko Kranjčar, odigrao je 78. minuta!

Nije bio previše zapažen, imao je jednu priliku, u 70. minuti tukao je sa 14 metara iskosa preko vrata. Ozlijeđeni Van der Vaart nije bio ni među pričuvama, a kapetansku je vrpcu na ruci imao Luka Modrić, nije to bio Lukin dan... Dodajmo da je Ćorluka bio na klupi Spursa, baš kao i Ivan Klasnić kod Boltona. Na zadnjem Tottrenhamovu gostovanju kod Boltona, prije 13 mjeseci, samo su najzagriženiji navijači Spursa znali tko je Gareth Bale!

Velšanin je tada bio samo anonimna pričuva, a danas je planetarno najeksponiraniji nogometaš, kojem cijena vrtoglavo raste iz tjedna u tjedan. Zadnja je brojka – 50 milijuna funta...

Oprezno su i jedni i drugi počeli utakmicu, više se mislilo na svoja, nego na suparnička vrata, pa je bilo malo uzbuđenja u 16-ercima. Čekala se nečija pogreška i dočekao ju je Bolton u 31. minuti. Neopreznom je Brazilcu Sandru, naime, Muamba oduzeo loptu na 30 metara od vrata Gomesa, Taylor je odmah proslijedio loptu do kapetana Kevina Daviesa, koji je udarcem sa 17 metara zatresao mrežu. Davies je bio u zaleđu, no pomoćni sudac ostao je "slijep" i pogodak je bio priznat!

Tottenham je u nastavku krenuo otvorenije i u 52. minuti Bale je iz slobodnog udarca s 25 metara pogodio spoj vratnice i grede! No, Bolton je uzvratio s tri opasna napada i Islanđanin Steinsson je u 56. minuti iskosa s desne strane sa 14 metara pogodio "malu mrežu" suprotnog Gomesova kuta za 2:0! Taylor je u 74. minuti pogodio vratnicu, a dvije minute kasnije iz opradano dosuđenog 11-erca, Davies je postavio konačnih 3:0 za domaćina!

Zanimljivo, taj Kevin Davies prava je noćna mora za Tottenham na zadnje četiri domaće utakmice protiv Spursa u svim natjecanjima, Davies je zabio čak šest golova! Kao da se specijalizirao za zabijanje golova londonskom klubu...

Lijepim zgodicima Huttona (79. minuta) i Pavljučenka (87.), Tottenham je uspio smanjiti na obećavajućih 3:2, no bilo je prekasno za preokret. Štoviše, Martin Petrov je u 94. minuti zabio za 4:2 i Bolton je posve zasluženo upisao bodove.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BO
bolimeuvozasve
23:36 06.11.2010.

jujanez uzmi onu bezdimnu u labrnje

OB
-obrisani-
20:56 06.11.2010.

Modrić i kockasti platili danak kada su na ljeto za vrijeme World Cupa po HRT 2 gledali te silovite Slovenske vitezove baluna na terenima u JAR-u..

Avatar Idler 3
Idler 3
22:19 06.11.2010.

EU jodler....daj nam pojasni jednu nelogičnost....mi na zadnjem SP nismo nit nastupili, a na FIFA ranking listi smo i dalje među deset najboljih! Eto vi svjetska nogometna velesila, čak zabili i gol na tom SP, a na listi daleko iza nas...ja to zbilja ne shvaćam !?