A nominirali su...

Modrić i Lovren pridružili se izazovu i zalili se hladnom vodom

Foto: Screenshot
Modrić i Lovren pridružili se izazovu i zalili se hladnom vodom
23.08.2014.
u 19:22
A igrač Liverpoola Lovren brzo je reagirao i istog dana uz pomoć suigrača savladao izazov, a on je pak nominirao Matea Kovačića, Sandru Perković i Zorana Mamića
Pogledaj originalni članak

Globalnom fenomenu polijevanja ledenom vodom priključila su se i dvojica hrvatskih nogometaša Luka Modrić i Dejan Lovren.

Luku je nominirao Ivan Rakitić, koji je izazov izvršio prije nekoliko dana, a nogometaš madridskog Reala spremno je to prihvatio. U polijevanju su mu pomogli sin i supruga. A kad je to napravio, nominirao je Dejana Lovrena, Vedrana Ćorluku i Alvara Arbelou.

A igrač Liverpoola Lovren brzo je reagirao i istog dana uz pomoć suigrača savladao izazov, a on je pak nominirao Matea Kovačića, Sandru Perković i Zorana Mamića.

Podsjetimo, posljednjih dana u cijelom svijetu proširila se ta humanitarna akcija za prikupljanje pomoći udruzi ALS (amiotrofična lateralna skleroza), koja se bavi proučavanjem te strašne bolesti.

>>I Ivana Rakitića zalili hladnom vodom

>>I Slavko Goluža polio se ledenom vodom, nominirao je Vorija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar cluesblues
cluesblues
22:17 23.08.2014.

ono kaj je u toj akciji cudno je da se po pravilima ili moras zalit u roku 24 sata od kad si izazvan, ili umjesto toga donirat odredjenu svotu love - po tome bi za potrebe istrazivanja bolesti bilo bolje da prozvani doniraju lovu umjesto da se preseravaju zalijevanjem i istovremeno izvuku od doniranja love…shvacam da se ukljucivanjem poznatih faca siri osvjestenost o toj bolesti, ali svejedno, doniranje bi bilo puno korisnije jer za to treba velika lova...