Osmi naslov

Mladost osvojila Kup u utakmici s neuobičajeno puno golova

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
HAVK Mladost - VK Jug AO
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
HAVK Mladost - VK Jug AO
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
HAVK Mladost - VK Jug AO
24.11.2019.
u 23:07
Kod Mladosti su prednjačili Luka Bukić i Cosmin Radu
Pogledaj originalni članak

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti osvojili su Hrvatski kup nakon što su u finalu u Splitu svladali dubrovački Jug s 16:12 (3:3, 3:3, 7:4, 3:2). 

U utakmici s neuobičajeno puno golova Mladost je do osmog naslova u Kupu stigla ponajprije sjajnoj igri u trećoj četvrtini koju su dobili s 7:4. Jug je ostao na 14 trofeja u kupu, koji su osvajali četiri prethodne sezone u nizu. 

Kod Mladosti su prednjačili Luka Bukić (4), Cosmin Radu (3) te Josip Vrlić i Franko Lazić s po dva gola, dok je kod Juga Paulo Obradović postigao pet, a Loren Fatović tri gola. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.