EP U-21

Mladi nogometaši Njemačke u polufinalu

Foto: Reuters/Pixsell
Austrija - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Austrija - Njemačka
Foto: Reuters/Pixsell
Austrija - Njemačka
23.06.2019.
u 23:38
Zasad su poznata dva polufinalista Eura za mlade nogometaše (U-21), a to su Španjolska i Njemačka
Pogledaj originalni članak

U posljednjem kolu skupine B u nedjelju su mladi nogometaši Njemačke protiv Austrije odigrali 1-1, te su kao pobjednici skupine prošli u polufinale Eura.

Danska je dobila Srbiju s 2-0, ali to joj nije bilo dovoljno da ostane u utrci za polufinale. Njemačka je natjecanje u skupini završila sa 7 bodova, druga je Danska sa 6, Austrija ima 4, a Srbija je bez bodova.

Zasad su poznata dva polufinalista Eura za mlade nogometaše (U-21), a to su Španjolska i Njemačka.

U ponedjeljak u posljednjem kolu skupine C sastaju se Hrvatska - Engleska, te Francuska - Rumunjska. Susret Hrvatske i Engleske nema natjecateljski značaj, dok Francuska i Rumunjska, koje imaju po šest bodova, mogu obje proći dalje ako remiziraju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SS
sokac sa drave
11:27 24.06.2019.

Valjda nisu pali sa marsa.Naravno da ce remizirati.

BU
Bubalamala
20:49 27.06.2019.

Rumunji su pokazali šta je Balkan,biti onako premočan i onda tako sve izgubiti.