DOPREDSJEDNIK HNS-A

Mišković najavio veliko čišćenje: Ovo je sramota, dosta su nam se smijali!

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Mišković najavio veliko čišćenje: Ovo je sramota, dosta su nam se smijali!
03.02.2021.
u 20:47
- Ne govorima vam kao predsjednik jednog kluba nego kao dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Očistit ćemo sudačku organizaciju na dobrobit hrvatskog nogometa! - rekao je Mišković.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Rijeke i dopredsjednik HNS-a Damir Mišković bio je poprilično nezadovoljan današnjim suđenjem na susretu između Rijeke i Šibenika (2:2) na Rujevici.

- Dosta je bilo. Došlo je vrijeme za nešto promijeni u sudačkoj organizaciji. I promijenit će se! Ovo s VAR-om večeras na Rujevici je sramota za Gorana Gabrila - rekao je Mišković za 24sata.

- Ne govorima vam kao predsjednik jednog kluba nego kao dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Očistit ćemo sudačku organizaciju na dobrobit hrvatskog nogometa! - dodao je Mišković.

Zatim je naglasio:

- Nikad nisam javno isticao bilo kakve zamjerke na račun sudaca, ali ovo više nisu pogreške nego napadi na neke klubove u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Bez poštovanja za pravdu koji bi baš oni, suci, morali štititi. Bez poštovanja za fair-play. Bez poštovanja za ogroman trud koji se u klubovima ulaže i ogromnim sredstvima koja mi u klubovima ulažemo u hrvatske klubove. HNS to mora riješiti. I riješit će.

Mišković nije ljutit na glavnog suca Ivana Vučkovića nego na Gorana Gabrila koji je bio VAR sudac.

- Ma glavni sudac je svoj posao obavio maestralno, ali samo da bi VAR, sam ne znam koliko monitora pred sobom, sve pokvario i jednoj i drugoj momčadi, navijačima pred TV ekranima i svima kojima je naš nogomet na srcu. Neka Gabrila bude sram - rekao je Mišković te zaključio:

- Mogu samo poručiti onima koji se nadaju da ću se povući iz Hrvatskog nogometnog saveza kako za to: nema šanse. Tek sad sigurno neću nikamo. Očistit ćemo ovo, hrvatski nogomet zaslužuje sudačku organizaciju koja se ne ismijava s hrvatskim klubovima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

Avatar rubinet
rubinet
21:52 03.02.2021.

A gdje je Dotičnik bio 31.5.2020. kad je N.K. Osijeku oteta pobjeda u poluzavršnici nogometnog kupa ? Licemjer .

RO
roland
21:59 03.02.2021.

Mišković je prodao Nevistića i Štefulja Dinamu, ali su oni ostali u Rijeci! To će poremetiti psihosocijalno ozračje u momčadi Rijeke. Mislio sam da se Rijeka može priključiti, ali nema šanse.

Avatar rubinet
rubinet
22:11 03.02.2021.

Uvaženi Dopredsjedniče HNSa , meni je , kao neutralnom promatraču, bilo neugodno i žalosno gledati onih 10 minuta produžetka utakmice. Igralo bi se vjerojatno unedogled , sve dok Rijeka ne bi izjednačila. Sramota.