unosi agresivnost

Miše: Stanje nije dobro, ali igrat ćemo kao da se borimo za naslov

Foto: Davor Javorović
Miše: Stanje nije dobro, ali igrat ćemo kao da se borimo za naslov
20.04.2011.
u 17:11
Ante Miše i njegov pomoćnik Stipe Andrijašević nakon treninga otišli su u Koprivnicu gledati Slaven.
Pogledaj originalni članak

Svjestan je Ante Miše, novi i privremeni trener Hajduka, da mu je vrijeme trenutačno najveći protivnik. Odradio je četiri treninga, pokušava probuditi momčad koja je zapala u potpunu apatiju.

Buđenje momčadi

– Bila bi laž kad bih kazao da je stanje dobro, treba priznati da nije dobro. Ali, sve to nije važno, velikim angažmanom Andrijašević i ja probudit ćemo momčad. Želim samo da u idućim utakmicama igrači budu maksimalno agresivni, da se svakom protivniku nametnemo kolektivnom igrom, trčanjem po cijelom terenu. Nije floskula kada kažem da želim hajdučku momčad. Želim momčad koja će se svakom protivniku postaviti kao gazda na terenu, koja se nikoga i nigdje neće plašiti. Na tome najviše radimo na treninzima, razgovaramo s igračima, želimo ih probuditi – rekao je Miše.

Minimalne promjene

On i Andrijašević nakon jutarnjeg treninga sjeli su u automobil i krenuli u Koprivnicu na uzvratnu utakmicu polufinala kupa u kojoj je Slaven Belupo dočekao Dinamo. Uživo su željeli vidjeti na djelu Slaven Belupo, kod kojega Hajduk gostuje u subotu.

– Odnos prema igri mora biti maksimalno ozbiljan, utakmice do kraja sezone tretiramo kao da se borimo za naslov prvaka – kazao je Miše, koji se odmah nakon utakmice u Koprivnici vratio u Split.

Ne priprema Hajdukov stručni stožer neke velike promjene u postavi igre. Uostalom, Vučević je uigravao gotovo sve formacije, to lutanje ga je i stajalo dosta bodova, tako da se igrači mogu vrlo lako prilagoditi zahtjevima novog trenera.

– Još ćemo vidjeti kakve će biti promjene u sustavu. Nisam sklon dramatičnim zahvatima, jer malo je vremena do kraja prvenstva. Nije bitno za koji ćemo se sustav igre odlučiti, važnije od svega je da mladići shvate da su igrači Hajduka, da je to nešto značajno i veliko i da se tako postave na terenu. Kad tako razmišljajući istrče na teren, siguran sam da se nikoga ne trebamo plašiti – kaže Miše.

Ušao je privremeni trener žestoko, baš agresivno, zna da se i njegova sudbina kuje u tih pet utakmica. Pravi rezultat i odnos momčadi prema igri možda ga ostave na Hajdukovoj trenerskoj klupi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:23 21.04.2011.

Špaco je definitivno zaslužio više kredita nakon osvojenog kupa i ulaska u skupinu Europa lige. Žao mi ga je jer je gospodin, a i to mu je objektivno bila zadnja prilika u Hajduku.

DU
Deleted user
19:59 20.04.2011.

Trebao je ostati Poklepovic!