KOLJENOM U GLAVU

Pogledajte čime je Cro Cop oduševio navijače: Tu je sve počelo...

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Pogledajte čime je Cro Cop oduševio navijače: Tu je sve počelo...
15.08.2017.
u 12:10
Cro Cop se inače voli prisjećati događaja iz svoje Privlake, gdje se svako ljeto vrlo rado vraća na “godišnji odmor” i gdje uvijek nalazi vremena za svoje prijatelje.
Pogledaj originalni članak

Mirko Filipović je na svom Facebook profilu odlučio objaviti 24 godine staru fotografiju, na kojem se on s prijateljem nalazi u svojoj prvoj “dvorani”, odnosno tamo gdje je zapravo krenula njegova zvjezdana karijera, piše Fightsite.

Cro Cop se inače voli prisjećati događaja iz svoje Privlake, gdje se svako ljeto vrlo rado vraća na “godišnji odmor” i gdje uvijek nalazi vremena za svoje prijatelje. Jednog prijatelja i događaja se tako prisjetio fotografijom koju je postavio na Facebook. Na njoj vidimo Mirka gdje “prima” udarac koljenom u glavu, dok se iza njega nalaze boksačka vreća i kruška. Svakako je zanimljiv i detalj koji Mirkov prijatelj, Hrvoje Sukić, drži u svojoj lijevoj ruci.

Što se tiče “dvorane” u kojoj je fotografija nastala, riječ o improviziranoj dvorani u šupi, koju si je Mirko sam sredio da bi mogao trenirati. I ovdje još jednom vidimo kako ne postoje ti loši uvjeti koji te mogu u nečemu spriječiti, posebno ukoliko to zaista voliš i želiš uspjeti.

Mirko Filipović na ovoj fotografiji dakle ima 19 godina, no osmjeh je lako prepoznati. Mirkovi navijači oduševljeni su fotografijom koja je skupila više od osam tisuća likeova..-

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar links
links
06:57 16.08.2017.

Tesko ce se biti oporaviti od ovolikog odusevljenja fotografijom!!!

MU
Muncimir
13:57 15.08.2017.

Koliko je bolesno da su ljudi odusevljeni s time da covjek drugog izuadara do bezsvijesti?