Roland Garros

Lučić-Baroni izbacila Amerikanku Davis i plasirala se u drugo kolu

Foto: Reuters/PIXSELL
Lučić-Baroni izbacila Amerikanku Davis i plasirala se u drugo kolu
24.05.2015.
u 13:36
Bila joj je to prva pobjeda protiv Davis u njihovu četvrtom međusobnom ogledu, a u drugom kolu igrat će protiv treće nositeljice, Rumunjke Simone Halep
Pogledaj originalni članak

Mirjana Lučić-Baroni plasirala se u drugo kolu Roland Garrosa. Danas je za sat i 52 minute pobijedila Amerikanku Lauren Davis sa 6:3, 3:6 i 6:3.

U prvom setu naša je predstavnica povela sa 2:0, ali je odmah i izgubila servis, no nakon rezultata 3:3 osvojila je tri uzastopna gema i povela 1:0. U drugom setu Amerikanka se vratila u igru, jedan break u osmoj igri bio joj je dovoljan za izjednačenje. U odlučujućem setu Lučić je zaigrala sjajno i povela 5:1, onda malo 'zadrhtala' kod servisa za meč, ali kod vodstva 5:3 bila je sigurnija i okončala susret.

Bila joj je to prva pobjeda protiv Davis u njihovu četvrtom međusobnom ogledu, a u drugom kolu igrat će protiv treće nositeljice, Rumunjke Simone Halep, koja je sa 7:5, 6:4 bila bolja od Ruskinje Rodine.

>>Čilić uoči početka Roland Garrosa: Jedan Grand Slam je premalo!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.