PONOSAN NA SINA

Otac Stipe Miočića: Katolik sam, nisam komunista

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Stipe Moičić Bojan Miočić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Stipe Moičić Bojan Miočić
21.08.2019.
u 17:53
Nakon sinove pobjede, kao ponosni otac, očekivano se pohvalio Stipinim uspjehom, a sam Bojan Miočić ne skriva ni svoje političke afinitete na svom profilu
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić vratio je pojas prvaka u teškoj kategoriji UFC organizacije pobjedom nad Danielom Cormierom, pobjedu je u Linzu gledao i Stipin otac Bojan koji tamo živi sa suprugom Jelicom.

Bojan je na svom Facebooku prilično aktivan, a često zna komentirati i druge borce pa je tako svojevremeno otvoreno navijao protiv Mirka Filipovića

Nakon sinove pobjede, kao ponosni otac, očekivano se pohvalio Stipinim uspjehom, a sam Bojan Miočić ne skriva ni svoje političke afinitete na svom profilu. 

Tako je postavio sliku u kojoj pruža podršku Miroslavu Škori na predstojećim predsjedničkim izborima, a objavio je i zanimljivu sinkronizaciju gdje je prikazan slavljenički ples njegovog sina nakon pobjede, a popraćen je ubačenom pjesmom: 'Katolik sam, nisam komunista, ja vjerujem u Isusa Krista', a Miočić je uz to napisao: Najbolja koju sam dosad čuo. 

Par objava ranije, 19. kolovoza, objavio je i kontroverzni pozdrav 'Za dom spremni'.

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

DU
Deleted user
18:01 21.08.2019.

Kratko I jasno .

DU
Deleted user
18:49 21.08.2019.

I oda je čudno što mu Mirko nije čestitao.Pa ipak je Mirko u saboru sjedio sa SDPovcima.Sad je sve jasno.

SX
sudbina x
18:10 21.08.2019.

E sad počinje razapinjanje...Samo su to čekali...