neočekivan posjet

Miočićev menadžer otkrio zašto je Stipe sinoć ipak došao u Zagreb

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Miočićev menadžer otkrio zašto je Stipe sinoć ipak došao u Zagreb
16.02.2015.
u 22:15
Stipe dolazi u Zagreb zbog priprema Mirka Filipovića za meč protiv Gonzage, potvrdio je njegov menadžer.
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić je protekli vikend proveo u njemačkom Munchenu gdje je održao MMA seminar u dvorani Impact Fight Academy, no unatoč najavama kako ovaj put neće dolaziti u Hrvatsku, UFC-ov borac je ipak navratio do Zagreba. Razlog je bio praktične prigode. Miočić je letio iz hrvatske metropole, a kako je imao mnogo vremena između dva leta, odlučio je nešto pojesti u centru grada kojeg je upoznao ovo ljeto, piše Fightsite.

Mnogi prolaznici su ga zamijetili, a neki su se s njim i fotografirali. S obzirom na kratak ostanak u Zagrebu, Miočić svoj dolazak nije želio medijski eksponirati.

Kontaktirali smo njegovog menadžera za međunarodne poslove Anthonyja Obradovicha koji je rado otkrio sve detalje...

"Ovaj vikend smo bili u Njemačkoj gdje smo održali promotivni seminar, ali smo i odradili neke poslovne sastanke. U Zagrebu je Stipe proveo samo par sati. Bio je gladan, otišao je do centra nešto pojesti i vratio se natrag na aerodrom", rekao nam je Obradovich i dodao par riječi vezane uz natpise u drugim medijima "kako Miočić neće pomoći u pripremama Cro Copu".

"Htio bih to demantirati jer to nije istina. Stipe dolazi u Zagreb zbog priprema Mirka Filipovića za meč protiv Gonzage. Pomoći će mu u pripremama. Molim vas da to napišete. Dolazak je planiran za sredinu ožujka", potvrdio je Obradovich.

>>Stipe Miočić ipak nije uspio do pobjede protiv moćnog Dos Santosa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.