Borba za prvaka

Miočić i Werdum odradili sučeljavanje

Foto: Screenshot
Miočić i Werdum odradili sučeljavanje
12.05.2016.
u 23:41
UFC je sučelio sudionike pet najzanimljivijih borbi, a sve je najviše zanimalo kako su izgledali Stipe Miočić i Fabricio Werdum
Pogledaj originalni članak

Četvrtak je na velikim UFC eventima dan kad je sve posvečeno predstavnicima medija, a vrhunac tog događanja budu sučeljavanja boraca na pozornici, piše Fight Site.

UFC je sučelio sudionike pet najzanimljivijih borbi, a sve je najviše zanimalo kako će izgledati Stipe Miočić i Fabricio Werdum. Clevelandski vatrogasac zadržao je ozbiljan i koncentriran izraz lica, dok je teškaški prvak izgledao puno opušteniji, pa je čak pokušao i zabaviti medija svojim “smiješnim” izrazom lica.

Sve ovdje djeluje podosta “skulirano”, odnosno kao da nema nikakve nervoze. Čini se da su borci pronašli način kako ju kanalizirati te ju pokušati pretvoriti u nešto pozitivno, kad u subotu uđu u kavez na stadionu pred 40.000 ljudi. 

Pogledajte kako je bilo danas u Curitibi.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KU
kupatilo
02:55 13.05.2016.

srediga Stipe.Daj ovom narodu radosti malo jer previse je tuge uslo u bice hrvatskog covjeka.Sretno!

Avatar mojrodjo
mojrodjo
06:55 15.05.2016.

hahahahahahahahaha

Avatar Plan B
Plan B
08:28 13.05.2016.

Bog i HRVATI‼️‼️‼️‼️