REAL MADRID

Mijatović: Imamo puno povjerenje u Schustera

17.11.2008.
u 20:33
Pogledaj originalni članak

Bernd Schuster, trener nogometaša Real Madrida, ipak je uspio preživjeti težak tjedan u kojem je njegova momčad doživjela dva velika neuspjeha, ispadanje iz Kraljeva kupa od trećeligaša Real Uniona i prvenstveni poraz od Valladolida...

- Sigurno da nedavni loši rezultati mogu voditi ka nagađanjima da će doći do smjene na trenerskoj klupi, ali mi imamo puno povjerenje u svojeg trenera. On je trener koji je ostvario velike rezultate u Realu i ima naše povjerenje – rekao je sportski direktor Reala Predrag Mijatović.

- Real prema mojem mišljenju ima jednu od najboljih momčadi u Europi. Ova momčad i prošlih je sezona dokazala svoju sposobnost da odreagira na najbolji mogući način. Tako može biti i ove sezone i još smo u utrci za naslov – dodao je Mijatović i komentirao mogućnost da se u zimskom prijelaznom roku Real osnaži s jednim napadačem, koji bi zamijenio ozlijeđenog Ruuda van Nistelrooyja.

- Pokušat ćemo se osnažiti na napadačkoj poziciji. Sada istražujemo koje su nam mogućnosti, ali mogu reći da ćemo pokušati dovesti jedno ili dva adekvatna pojačanja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr