Vratar Dinama

Migliore: Bez obzira na to što igram LP, vratio bih se u San Lorenzo

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Migliore: Bez obzira na to što igram LP, vratio bih se u San Lorenzo
17.07.2013.
u 20:51
– Život mi se promijenio u svakom pogledu. Prije tri mjeseca bio sam u zatvoru, a sada igram u Ligi prvaka
Pogledaj originalni članak

Dinamov vratar Pablo Migliore gostovao je u emisiji 90 minuta Fox Sporta i govorio o sadašnjem klubu Dinamu, ali i o bivšem klubu San Lorenzu iz kojeg su ga potjerali jer je završio u zatvoru.

– Život mi se promijenio u svakom pogledu. Prije tri mjeseca bio sam u zatvoru, a sada igram u Ligi prvaka. Velika je to promjena, ali i u zatvoru sam naučio neke stvari. Sad cijenim svaku minutu na slobodi koju provedem sa svojom obitelji – rekao je Migliore te otkrio:

– Nedostaje mi San Lorenzo. Nedostaje mi taj klub, suigrači, treneri. Sve mi nedostaje. Tamo su me svi cijenili, posebno navijači i vratio bih se tamo. Čak i sada, kad igram Ligu prvaka, spreman sam besplatno se vratiti ako me klub treba.

>>Dinamu prijete Čačićev Maribor, Neftči, Šerif, Slovan, Molde...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.