Realova nula

Michael Laudrup već je našao lijek za Mourinha

Foto: 'JAIME REINA'
Michael Laudrup već je našao lijek za Mourinha
31.08.2010.
u 10:24
Za Real su na Mallorci zaigrala sva pojačanja, a Ronaldo je ozlijedio skočni zglob i neće moći igrati iduća tri tjedna.
Pogledaj originalni članak

Tri kola prije kraja prošle sezone, 5. svibnja 2010., Real Madrid protutnjao je Mallorcom: bilo je 4:1, uz hat-trick Ronalda, na klupi Madriđana sjedio je Čileanac Pellegrini. U 1. kolu novoga prvenstva, s Mourinhom na klupi, Real je na otoku odigrao mršavih 0:0. I to Real sa svim pojačanjima te četvoricom svjetskih prvaka u prvih 11: Casillas – S. Ramos, Carvalho, Arbeloa (Khedira), Marcelo – X. Alonso, L. Diarra – Di Maria (Benzema), Canales (Özil), Ronaldo - Higuain.

Kraljeve je zaustavila momčad koju je briljantno posložila bivša Realova zvijezda Danac Michael Laudrup.

– Iako smo igrali napadački, problema u obrani nismo imali. Našli smo se u pet-šest dobrih prilika koje je trebalo realizirati.Daleko smo još od svojeg maksimuma – kazao je Mourinho.

Treneru s takvim referencijama i s 10 milijuna eura godišnje ne bi se smjeli događati ovakvi kiksevi. Osobito ako Barca nastavi gaziti kao što je to učinila u Santanderu (3:0).

Realov tragičar bio je Argentinac Higuain, s tri grozna promašaja, dok je Cristiano Ronaldo debitirao s Raulovom sedmicom na dresu i ozlijedio se.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.