Bivša glumica

Mia Khalifa prozvala Arsenalovog veznjaka: 'Padao si više nego ja u pornićima'

Foto: Instagram/Mia Khalifa
Mia Khalifa prozvala Arsenalovog veznjaka: 'Padao si više nego ja u pornićima'
12.01.2019.
u 20:40
Nakon slavlja Mia je na Twitteru komentirala igru mladog francuskog veznjaka u redovima Arsenala Mattea Guendouzija
Pogledaj originalni članak

Mia Khalifa dobro je poznato ime pratiteljima filmova za odrasle. 25-godišnja glumica 2014. godine počela je svoju karijeru i preko noći postala senzacija, ali već iduće godine se umirovila.

Ipak, obožavatelje već godinama zabavlja na druge načine putem društvenih mreža, a povezuje ju se i s mnogim sportašima jer Mia ne skriva da obožava i prati sport, prvenstveno košarku i nogomet. 

I dok u NBA-u navija za Washington Wizardse, najdraži nogometni klub joj je engleski West Ham što je potvrdila i odlaskom na utakmicu te komentarima nakon same utakmice koju su njeni ljubimci pobijedili s 1-0 protiv Arsenala. 

Nakon slavlja Mia je na Twitteru komentirala igru mladog francuskog veznjaka u redovima Arsenala Mattea Guendouzija.

- Je**na pi**o, više puta si pao na utakmici nego ja 2014. godine - napisala je Mia i izazvala oduševljenje navijača Čekičara. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VO
vorda400
21:19 12.01.2019.

Kaj više ne glumi sa hidžabom veliku vjernicu ?