NA parkiralištu

Messi se posvadio s Arbeloom pa mu dobacio: Budalo!

Foto: 'S.Lau/DPA/PIXSELL'
Messi se posvadio s Arbeloom pa mu dobacio: Budalo!
01.02.2013.
u 10:38
Unatoč činjenici što su se spasili u završnici susreta, u Madridu su sretni ishodom prve polufinalne utakmice Kupa kralja protiv Barcelone (1:1).
Pogledaj originalni članak

Posebno zbog toga što u momčadi nisu imali Casillasa, Sergija Ramosa, Pepea i Di Mariju. Glorificiraju mladog Raphaela Varanea (19), strijelca - stopera koji je došao na preporuku Zinedinea Zidanea. Marca ga je ocijenila desetkom. Modrić i njegovih 35 minuta ocijenjeni su peticom. Lošiju ocjenu ima samo Carvalho - četiri.

Španjolci su se raspisali o verbalnom sukobu Lionela Messija i Realova braniča Alvara Arbeloe. Prvo na travnjaku, a nakon utakmice Messi je došao na parkiralište podno tribina pokraj automobila u kojemu je Arbeloa sjedio sa suprugom i kazao mu:

– Budalo!

U drugom polufinalu Atletico je u Madridu stigao do 2:1 prednosti nad Sevillom za koju je svih 90 minuta odigrao Ivan Rakitić. Sva tri pogotka pala su nakon jedanaesteraca zbog igranja rukom. Dvaput je za domaćina zabio Costa (49. i 71.), a jednom za goste Negredo (56.). Bila su i tri iskljuečnja: kod domaćina Godin, kod gostiiju Spahić i Negredo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.