Jubilarna Rivijera

Mesaroš, Androić i Škugor prošli prve prepreke

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Mesaroš, Androić i Škugor prošli prve prepreke
28.03.2012.
u 15:56
Treći turnir igra se u Rovinju, s pozivnicom nastupa i Stefan Živojinović, sin bivšeg teniskog asa Slobodana Bobe Živojinovića
Pogledaj originalni članak

U Rovinju se ovaj tjedan igra treći teniski ITF Futures turnir iz ciklusa Istarska rivijera, koja se ove godine održava jubilarni 40. put. U prvom kolu glavnog turnira nastupilo je deset hrvatskih tenisača. Oni najbolji, Kristijan Mesaroš i Toni Androić već su ušli u osminu finala. Androić je sa 4:6, 6:3, 7:5 pobijedio Nijemca Ginera (479. na ATP listi), dok je Mesaroš sa 6:4, 6:1 bio bolji od Rusa Rumjanceva (514). Dalje ide i Franko Škugor, on je sa 6:4, 6:3 nadjačao Nijemca Zimmermanna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.