počastio se

Menadžer Raiola zaradio 27 milijuna eura na Pogbinu transferu i potom kupio vilu Al Caponea

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Paul Pogba
Foto: Reuters/PIXSELL
Paul Pogba
Foto: Reuters/PIXSELL
Paul Pogba
Foto: Reuters/PIXSELL
Mino Raiola
Foto: Reuters/PIXSELL
Mino Raiola
26.10.2016.
u 15:10
Prema pisanju britanskih medija, nakon Pogbinog rekordnog transfera Mino Raiola je ovog ljeta za 9 milijuna eura kupio vilu u Miamiju
Pogledaj originalni članak

Najutjecaniji nogometni menadžer 48-godišnji Talijan Mino Raiola zaradio je proviziju od 27 milijuna eura za transfer Paula Pogbe u Manchester United, izjavio je u srijedu direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

Pogba je prije četIri godine došao iz Uniteda u Juventus za samo 1.5 milijuna eura, a ovog ljeta Juve ga je prodao Manchester Unitedu za rekordnih 110 milijuna eura.

Prema pisanju britanskih medija, nakon Pogbinog rekordnog transfera Mino Raiola je ovog ljeta za 9 milijuna eura kupio vilu u Miamiju koja je nekad pripadala najpoznatijem američkom mafijašu Al Caponeu.

 Mino Raiola zastupa Zlatana Ibrahimovića, Paula Pogbu, Romela Lukakua, Henrikha Mkhitaryana i mnoge druge poznate nogometaše.

>> Balotellijev i Ibrin agent izvrijeđao Jürgena Kloppa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

GE
genex
20:07 26.10.2016.

mamić napravi preko 200 mil. eura transfera i nešto sitno "čvakne" i svi ga hoće razapeti...realno je trebao uzeti znači 50 mil. eura.ovaj talijan ima sreću da nije hrvat, možete misliti kako bi ga domaći talibani napadali.