KÖLN

Meier: Soldo je potpuna suprotnost Daumu

Foto: Reuters
Meier: Soldo je potpuna suprotnost Daumu
23.12.2009.
u 11:13
Sportski direktor Kölna Michael Meier još je jednom izrazio podršku hrvatskom treneru Zvonimiru Soldi koji je s klubom jesenski dio Bundeslige završio na 12. mjestu sa 18 bodova.
Pogledaj originalni članak

Meier je u razgovoru za Bild potvrdio da je zadovoljan dosadašnjim učinkom svojih nogometaša, unatoč tome što su  zabili tek deset pogodaka u 17 kola.

- Uvijek sam isticao da nam je cilj ove sezone osvojiti 40 bodova. To je još uvijek dostižno. Trebalo je vremena da se igrači i novi trener naviknu jedni na druge.

Bildovi su novinari pitali Meiera i je li sretan što nije morao otpustiti Soldu.

- Zašto ne bih bio sretan? Uostalom, priče o smjeni bile su samo medijska nagađanja - naglasio je Meier koji je morao odgovoriti i na pitanje je li Soldo previše tih za klub poput Kölna.

- Soldo je takav i neće se mijenjati. Mnogi ga ljudi cijene. Između njega i momčadi nema nezdravoa odnosa. Soldin je program jednostavno potpuna suprotnost onome njegova prethodnika Christopha Dauma.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.