KHL LIGA

Medvjedi brži od Traktora, Ville odahnuo

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Medvjedi brži od Traktora, Ville odahnuo
20.10.2014.
u 18:17
Zagrebački je klub slavio sa 4:2 (0:0, 3:1, 1:1).
Pogledaj originalni članak

Hokejaši Medveščaka rastavili su Traktor na sastavne dijelove, u Čeljabinsku je zagrebački klub slavio sa 4:2 (0:0, 3:1, 1:1) te tako stigao do treće uzastopne pobjede.

Medvjedi su utakmicu prelomili u samo 211 sekundi druge trećine kada su zabili tri gola (Anderson, Leino, Trotter) i poveli sa 3:0. Traktor je smanjio do kraja druge trećine na 1:3, no kada je St. Pierre u 48. minuti povisio na 4:1, sve je bilo gotovo. Domaćin je do kraja uspio samo smanjiti na 2:4.

Odlična je vijest za Medveščak što se u strijelce upisao Ville Leino koji je zabio nakon čak 568 dana posta. Finac potvrđuje najave da će biti veliko pojačanje jer bio je i asistent za Andersonov gol.

Sjajan na golu Medveščaka opet je bio Barry Brust koji je imao 32 obrane, odnosno 94 posto.

Medvjedi su pobjedom u Čeljabinsku (temperatura izvan dvorane bila je –10) stigli do treće uzastopne pobjede te na samo tri boda do mjesta koje vodi u doigravanje. Iduću utakmicu igraju u srijedu u 17 sati kod Lade Togliati. Nakon toga slijedi još jedna gostujuća utakmica protiv Neftehimika, a onda povratak u Zagreb na četiri uzastopne domaće utakmice. Uz ovako dobre rezultate Ledena će dvorana opet biti ispunjena do zadnjeg mjesta.

>> Medvjedi naplaćuju dugove i u Rusiji idu po novu pobjedu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FU
FULL
19:55 20.10.2014.

Ako je "Automatika" počela djelovati onda se pokazala i u ovoj i prošloj utakmici; pomak je napravljen od 100milja, samo tako naprijed i bit će još dobrih rezultata i dobrog hokeja. Šteta što nisam mogao uživati u cijeloj utakmici ali i zadnjih 10min je pokazalo i te kako vidan pomak na bolje. Čestitam treneru na uspjehu u kratkom vremenu!

Avatar Niškorist
Niškorist
17:42 21.10.2014.

zig zag